Scroll Top

Planontwikkeling

VSO Vastgoedadvies is initiatiefnemer en ontwikkelt locaties op basis van vraag. Hierbij gaan wij actief op zoek naar een locatie of ruimte die past bij uw wensen en doelstelling. Dit alles doen wij in nauwe samenwerking met bijvoorbeeld bouwbedrijven, architecten, financierders, gemeentes of verkopers van bestaande beleggingsobjecten.

Onder planontwikkeling verstaan we alle werkzaamheden die te maken hebben met het toevoegen van waarde aan een vastgoedobject of een locatie. Door het aanpassen van de functie, het realiseren van een goed (verhuurbaar) object of het verbouwen van een bestaand gebouw realiseren wij deze toegevoegde waarde. We bedenken het ‘concept’ en maken een plan om dat concept te laten bouwen. Vervolgens koppelen wij het project aan u als opdrachtgever/belegger. Indien gewenst verzorgen wij ook de verhuur en het beheer.

Onze opdrachtgevers zijn vaak vermogende particulieren of beleggers die zorgeloos “op maat” willen investeren in vastgoed dat bij zijn of haar wensen en budget past.

De doelstelling is in de meeste gevallen een stabiel verhuur rendement en een goed indirect rendement (waardestijging). De opdrachtgever kan echter ook een eindgebruiker zijn die het object zelf in gebruik gaat nemen, maar hier een belegger bij zoekt om de ontwikkeling te realiseren.

Door het compleet verzorgen van de ontwikkeling, aankoop, verhuur en beheer zijn wij het juiste adres voor al uw vastgoedbeleggingen.

Wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen u adviseren in de huidige planontwikkelingen

Gerealiseerde planontwikkeling

In samenwerking met Van Wijnen en een architect heeft VSO Vastgoedadvies het Havenkade project ontwikkeld. Prachtig uitkijken over de bootjes van de jachthaven en het water, dat doe je aan de Havenkade in Dronten. Hier verrijst straks nieuwbouwproject Havenkade Dronten: 113 duurzame koopwoningen in verschillende typen, van appartementen tot vrijstaande woningen.

Havenkade Dronten