Wat zijn uw woonwensen?

Vaak worden woonlocaties door gemeenten of ontwikkelaars uitgegeven als een compleet woonconcept. De woningen zijn dan in veel gevallen al “voorontwikkeld” , u kunt nog maar beperkt aan uw specifieke woonwensen invulling geven.

Als antwoord op de behoefte om buiten de bestaande “concepten” te bouwen, geeft VSO Vastgoedadvies u de mogelijkheid om uw wensen aan te geven. Soms zijn er meerdere “medebouwers” nodig om een groter project te realiseren. Wanneer er meerdere gegadigden zijn met gelijke wensen, dan gaat VSO Vastgoedadvies de juiste locatie zoeken of ontwikkelen waar u uw specifieke woning kunt realiseren.

Denk bijvoorbeeld aan een zorgwoning, seniorenwoningen, levensloopbestendige woningen, wooncombinatie waar bv. drie woningen op een grote kavel kunnen worden gerealiseerd of een appartementencomplex met extra grote balkons. Kortom: wij gaan aan de slag met uw unieke woonwens en verbinden meerdere gegadigden met dezelfde wensen, om zodoende ieders ideale thuisgevoel te realiseren.

Vul de Wensenlijst in en wij laten u weten wat de mogelijkheden zijn.

Wij verbinden mensen met gelijke unieke woonwensen

Wonen op een landgoed?

Wonen op een landgoed en vanuit uw woning uitkijken over akkers en bos? Dit kunt u zelf, of wellicht in samenwerking met familie of vrienden realiseren. VSO Vasgoedadvies kan u bijpraten over de verschillende mogelijkheden.

Havenkade

Voorheen stonden hier stoere graansilo’s, maar op deze prachtige locatie verrijzen straks nieuwe eengezinswoningen en appartementen. De bedrijvigheid van weleer maakt plaats voor comfortabel en rustig wonen in de beslotenheid van het water. De dynamiek van vrachtschepen is afgelost door traag voorbijglijdende pleziervaartuigen.

Het Anker

Het Anker. Prachtige levensloopbestendige “schuurwoning” ruimte om te leven en te werken.

Heeft u hier wel eens aan gedacht?

Innovatieve ideëen
Heeft u woonideëen die u graag wil verwezenlijken of zoekt u hulp en advies voor de realisatie van uw woning?